2018. február 26., hétfő

Rovar

"Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság. De más kultúrákban ez teljesen máshogy van. És ez a kultúrkör szabályozza azt is, hogy mit eszünk meg." - mondotta minap a legfőbb földművelő.

Arra célzott, hogy megint jönnek, nem maradnak, de ha muszáj nekik, bogarakat akarnak enni. És még elképzelni is rémületes, amint elvadult egész-ázsiai hordák járják a magyar földet és gyűjtik a harlekin katicát, meg a kanyargós levéldarazsat, de szerintem nem ússza meg a burgonyabogár, de a csíkos pajzsospoloska sem, pedig olyan árpádsávos. Még teriméjük is lehet, honnan tudhatnánk?!


Namost kinek kell egy ilyen szomszéd. Van nekünk saját mélykeresztény gyökerű értékrendünk, aminek megfelelő szomszédot szeretnénk. 

A lovakat disznókat lelövik, ugye?...nem, dehogy - kicsim -  agyonrázzák, ledöfik, kivéreztetik, meg ilyenek. Már amékből nem lesz rezsibiztos, de ezek azért kevésen vannak.

Jóvan na! Azt sejtettem, nem avatkozom többé a politikába. De nem bírom megállni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése